Home   |   Hagelschade   |   Parkeerdeuk   |   Push&Paint   |   Techniek   |   Wie zijn wij?   |   FAQ   |   Contact
 
 

HAGELSCHADE

 
Hagelschade
Bij een hagelschade kunnen in korte tijd honderden, vaak duizenden auto's, met hagelschade worden beschadigd.
Een hagelbui ontstaat vaak tijdens hevige onweersbuien die vaak gepaard gaan met veel wind. Wanneer er veel auto's beschadigd zijn met hagelschade, dan spreekt men van een hagelcalamiteit. Hagelschade aan auto's komen in de meeste gevallen voor in de periode mei t/m september. Hagelschade aan personenauto's kenmerkt zich door een groot aantal kleine en/of grote deuken op zowel liggende, als op staande delen, zoals kofferdeksels, dakplaten en portieren.Een groot aantal vakantiegangers heeft wel eens kennisgemaakt met het fenomeen hagelschade tijdens hun vakantie in ItaliŽ (Gardameer) of Frankrijk (Dordogne). Ook wel recreatiehagel genoemd.

De Uitdeuken-Zonder-Spuiten techniek is uitermate geschikt om een door hagelschade getroffen voertuig er weer als nieuw uit te laten zien.
Door deze uitdeuktechniek toe te passen is Deuk en Laktechniek / Global Hail Network in staat om in korte tijd grote aantallen voertuigen te repareren.

Deuk en Laktechniek / Global Hail Network beschikt over een internationaal opererend hagelteam van 185 gekwalificeerde uitdeukspecialisten.
Het internationale hagelcalamiteitenteam van Global Hail Network is in een door hagel getroffen gebied binnen 24 uur operationeel.

Het hagelteam van Global Hail Network wordt vaak ingezet op door hagel getroffen (handels-) voorraden van dealers, distributiecentra, importeurs en wagenparken.

Hagelschade aan voertuigen is in de meeste gevallen verzekerd onder casco en mini-casco dekking. Het hagelteam van Global Hail Network wordt dan ook vaak ingezet bij garages, dealers en schadeherstelbedrijven.

Recente hagelcalamiteiten in Nederland:
2010 Utrecht west / Nistelrode
2009 Ossendrecht / Ďs Gravendeel / Middelharnis / Schiphol / Bolsward / Emmeloord
2008 Arnhem / Bergen / Nijmegen / Veendam / Groningen /


Eikelschade
Een telkens terugkerend jaarlijks fenomeen in de herfstperiode is schade aan voertuigen veroorzaakt door vallende kastanjes, eikels en dennenappels, ook wel genoemd, eikelschade. Ook deze schade-oorzaak valt vaak onder casco en mini-casco dekking.

Voordelen: snelle reparatie, kostenbesparend, milieuvriendelijk, breed toepasbaar.
Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op met de centrale planning van Deuk en Laktechniek en Global Hail Network, die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Telefoonnummer: +31 (0)88 - 0237800 of neem contact op via het contactformulier.

 

Deuk- en Laktechniek B.V. | Vijfhuizenberg 48 | 4708 AL  Roosendaal | +31 (0)88-0237800 | info@dlt.nl